نرم‌افزار بودجه‌ریزی عملیاتی ابری

بسیاری از شرکت‌های متوسط و کوچک بنا به دلایل گوناگون علی‌رغم نیاز به استفاده از سیستم‌های مالی و مدیریتی، لیکن تمایلی به استفاده  از ابزارهای نرم‌افزاری وسیع و پرحجم که نیاز به تهیه زیرساخت سخت‌افزاری برای پیاده‌سازی داشته و هزینه بالایی نیز برای تهیه آن نیز وجود دارد، نشان نمی‌دهند. در کنار این موضوع در بسیاری از موارد نیاز به استفاده موقت و مقطعی از برخی ابزارهای نرم‌افزاری وجود دارد. در این شرایط راهکار ابری حسیب بهترین انتخاب است.

راهکار ابری حسیب این امکان را فراهم می‌آورد تا مشتری بتواند ابزارهای نرم‌ازفزاری را بر روی بستر امن حسیب و از طریق اتصال به وب به کار گیرد. در این شرایط فضای اختصاصی نرم‌افزاری با قابلیت پشتیبان‌گیری و مدیریت داده‌ها در اختیار مشتری قرار داده می‌شود تا علاوه بر هزینه پایین تامین ابزار، امکان استفاده سریع و کارآمد از نرم‌افزار نیز وجود داشته باشد.

  1. راه‌اندازی سریع و کم هزینه
  2. دسترسی مداوم و پیوستگی کسب و کار
  3. امکان توسعه و سفارشی‌سازی ابزار
  4. مدیریت هزینه‌های تامین ابزارهای نرم‌افزاری
  5. امنیت داده‌ها و امکان پشتیبان‌گیری

 

معرفی نرم‌افزار

فرآیند بودجه‌ریزی علاوه بر یاری مدیران در ارزیابی عملکرد و کنترل منابع و مصارف در سازمان می‌تواند در اندازه‌گیری میزان دستیابی به استراتژی‌های سازمان و اهداف تعیین شده نیز کمک کند.

بودجه روشی برای تخصیص منابع به منظور دستیابی به اهداف، برنامه‌ها و نتایج ارزیابی شده است، بنابراین سه عنصر کلیدی بودجه‌ریزی عملیاتی را می‌توان تعیین اهداف و استراتژی‌های قابل سنجش در سازمان، طبقه‌بندی و تعریف برنامه‌های عملیاتی و فعالیت‌های سازمان و تعیین بهای تمام شده برنامه‌ها و فعالیت‌های سازمان دانست.

 

 

تنظیم بودجه با استفاده از روش محاسبه «بهای تمام شده» محتاج استقرار یک نظام کامل حسابداری قیمت تمام شده در کنار نظام حسابداری مالی سازمان است. در این راستا، نرم‌افزار بودجه‌ریزی عملیاتی مبتنی بر عملکرد HPBB علاوه بر جلوگیری از بودجه‌نویسی حجمی که بصورت درصد افزایشی یا کاهشی نسبت به سنوات گذشته انجام می‌شود، امکان دستیابی به اهداف فوق‌الذکر را به سهولت برای سازمان هموار می‌سازد.

 

بودجه‌ریزی عملیاتی ابری

 

 

ویژگی‌های نرم‌افزار

  • استفاده از روش ABB در بودجه‌ریزی عملیاتی
  • ارائه مبنای صحیح جهت اتخاذ تصمیم در خصوص تخصیص منابع سازمان
  • ایجاد ارتباط روشن بین بودجه و اهداف و استرتژی‌های سازمان
  • ارائه مبنایی برای شفافیت بیشتر نحوه استفاده از منابع سازمان
  • امکان تمرکز فرایند تصمیم‌گیری بر روی مهمترین مسائل و چالش‌های موجود در سازمان
  • ایجاد زمینه برای استفاده مدیران از تکنیک‌های بهبود مستمر
  • امکان اندازه‌گیری میزان اثرات فعالیت‌ها و اقدامات سازمان بر بودجه سازمان
  • تعیین نتایج قابل سنجش و مورد انتظار که از یک تخصیص بودجه خاص قابل حصول است
  • افزایش کارایی مدیریت هزینه‌ها و صرفه‌جویی در هزینه‌ها

 

تجربه فعالیت در صنایع مختلف اعم از سازمان‌های دولتی و خصوصی، تولیدی، خدماتی و یا پروژه محور و استفاده از مدل‌های مختلف علمی و عملیاتی در هر سازمان، توانایی حسیب سیستم را در حل مساله به طور فوق‌العاده افزایش داده است. به طوری که حل مسائل پیچیده و ارائه راهکارهای ساده، به جزئی از فرهنگ سازمانی حسیب تبدیل شده است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *