آشنایی با نرم افزار بهای تمام شده پول حسیب
ماهیت فعالیتهای مالی و سر و کار داشتن بانک ها و مؤسسات مالی با مفاهیمی نظیر اعتبار، سیستم های پرداخت و نرخ های مختلف اعتبارات بانکی، این گونه مؤسسات را در برابر ریسک های ویژه ای از قبیل ریسک اعتباری ناشی از فعالیت وام دهی، ریسک ناشی از مطالبات معوق و … قرار می دهد و از سوی دیگر روند پرشتاب توسعه فعالیتهای مالی، نوآوریهای فنی و پیچیده تر شدن سیستم های مالی، باعث شده اصول مدیریت ریسک به صورت جزء اجتناب ناپذیری از هر مؤسسه مالی درآید.
به منظور کاهش این نوع ریسک ها و هزینه های ناشی از افزایش مطالبات معوق، بانک ها و مؤسسات اعتباری در سالهای اخیر با عنایت به توصیه های کمیته بال، توجه زیادی به مقوله ریسک اعتباری و کنترل و مدیریت ریسک در بانک ها داشته اند.
محاسبه بهای تمام شده پول و امکان آنالیز حساسیت آن در شرایط مختلف، می تواند مبنای بسیاری از تصمیمات مدیران در جهت دهی به نوع جذب سپرده ها (تجهیز بهینه منابع) و تنوع در ارایه تسهیلات بانکی یاری رساند. به بیان دیگر تصمیم گیری در مورد مواردی همچون، چگونگی تبلیغات، نوع مشوق ها، نوع خدمات قابل ارایه و بسیاری از استراتژی های بلند مدت و میان مدت در بانک ها می تواند در نتیجه محاسبه و آنالیز بهای تمام شده پول، تاثیر پذیرد.
ویژگی های نرم افزار
- محاسبه بهای تمام شده پول با توجه به دستور العمل بانک مرکزی
- امکان محاسبه بهای تمام شده تفکیک شده برای منابع ریالی و ارزی به تفکیک هر یک ارزها
- امکان محاسبه بهای تمام شده به تفکیک هر یک از استان ها، شهرستان ها و یا شعب
- امکان تخصیص هزینه های غیر عملیاتی (غیر بهره ای) بر مبنای فعالیت به هر یک از انواع منابع
- امکان محاسبه نرخ موزون سود سپرده های بلند مدت
- امکان محاسبه نرخ موزون هزینه های عملیاتی (بهره ای)
- امکان آنالیز حساسیت و سناریو سازی برای حالات مختلف و پیش بینی شده
- ارایه گزارشات متنوع